Αναγνώστες

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΝ ΠΑΤΡΑΣ

Εμείς, νέοι και νέες, μέλη της νεολαίας Συν Πάτρας που τασσόμαστε με τις ιδέες της ανανεωτικής πτέρυγας, με αυτό το κείμενο γνωστοποιούμε την απόφαση μας να αποχωρήσουμε από την οργάνωση της νεολαίας και ταυτόχρονα δηλώνουμε ότι πλέον είμαστε μέλη του Συνασπισμού.
Σε προηγούμενο πανελλαδικό κείμενο των νεολαίων της ανανεωτικής πτέρυγας αμέσως μετά το συνέδριο, είχαμε θίξει θέματα και καταστάσεις που συμβαίνουν στο χώρο της οργάνωσης. Είχαμε μιλήσει για αντιδημοκρατικές λειτουργίες, για την ανάγκη ύπαρξης τάσεων, για το απαράδεκτο 50%+1 προκειμένου να εκλεγεί κάποιος/α. Επιπροσθέτως, μετά την πλήρη μετατροπή της νεολαίας σε κομμουνιστική δεν αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας όντας ταγμένοι με τις ιδέες μιας αριστεράς που πάλεψε για σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία. Η λεγόμενη κομμουνιστική νεολαία του 21ου αιώνα και μάλιστα από τα ποιο επίσημα χείλη, αυτά του προέδρου του κόμματος μας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.. Δεν είναι της παρούσης να κάνουμε για μια ακόμα φορά εκτενή αναφορά και ανάλυση σε όλα αυτά και σε ακόμα περισσότερα.
Δεν έχουμε αυταπάτες ότι περνώντας στο κόμμα πάμε σε κάποιο ιδανικό χώρο που δεν υπάρχουν προβλήματα. Θεωρούμε όμως ότι όντας μέλη του Συνασπισμού μπορούμε να δώσουμε ποιο αποτελεσματικά τις μάχες μας σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει ο χώρος και να παλέψουμε με καλύτερους όρους τις ιδέες μας που δεν είναι άλλες από αυτές μιας σύγχρονης/δημοκρατικής/οικολογικής και ανανεωτικής αριστεράς.

Βουκελάτου Ευρωπία
Ζαφειρόπουλος Άγγελος
Ζαφειροπούλου Δώρα
Παναγιωτόπουλος Νικόλας
Τσεκούρα Άννα
Τσιμεράκης Ανδρέας
"Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: