Αναγνώστες

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Εκρήξεις στο ΠΑΣΟΚ για την απόφαση





Τα όργανα άρχισαν στο ΠΑΣΟΚ. Οξεία ήταν η αντίδραση του πάλαι ποτέ “συγκεντρωσιάρχη” του Κινήματος, Γ. Παναγιωτακόπουλου, ενώ στελέχη του “αριστερού ΠΑΣΟΚ”, όπως ο Π. Οικονόμου και ο Στ. Τζουμάκας βάλλουν κατά ριπάς κατά της κυβέρνησης.

Έκτακτο συνέδριο ζητεί ο Γ. Παναγιωτακόπουλος, κατά του μηχανισμού Στ. Τζουμάκας και Π. Οικονόμου

Ο Γ. Παναγιωτακόπουλος με επιστολή του προς τον Γ. Παπανδρέου, ζητεί την άμεση σύγκληση έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρεται σε “πρακτικές κυβερνητικών αξιωματούχων που εκθέτουν”, και “υπενθυμίζει” στον πρωθυπουργό ότι “στις 4 Οκτώβρη πήρε εντολή από τον ελληνικό λαό και το σύνολο του ΠΑΣΟΚ να ανορθώσει τη χώρα από τη δεξιά λεηλασία ακολουθώντας έναν ριζοσπαστικό σοσιαλιστικό δρόμο με το λαϊκό συμφέρον στην πρώτη γραμμή”.

“Δεν σου έδωσε ο λαός την εντολή για να την καταχραστούν οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου και με πρόσχημα εσένα και το ηθικό σου ανάστημα να διασύρουν τη χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης”, σημειώνει. “Πρόεδρε, ακόμη και τώρα μπορείς να πεις το νέο ‘όχι’. Διώξε τους εγκάθετους των τραπεζιτών, δώσε το χέρι στο λαό, και προχώρησε σε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους με την απειλή εξόδου απ’ την ευρωζώνη”, καταλήγει ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ.

“Εδώ προτείνεται στη χώρα μας είναι να συνεχίσει να δανείζεται με επαχθείς όρους για 3 χρόνια και μετά από 3 χρόνια να έχει ακόμα μεγαλύτερο χρέος, διότι θα εξακολουθεί να πραγματοποιεί ελλείμματα”, διαπίστωσε, μιλώντας στον ρ/σ ΝΕΤ 105,8 και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Π. Οικονόμου. “Εγώ απ' ό,τι έχω καταλάβει η προσφυγή είτε στον μηχανισμό είτε στο ΔΝΤ είτε σε συνδυασμό είτε αυτοτελώς θα οδηγήσει σε μια χειρότερη κατάσταση μετά από 2 - 3 χρόνια”, πρόσθεσε.

Λάβρος κατά του μηχανισμού Ε.Ε.-ΔΝΤ εμφανίστηκε στον “Αθήνα 984” και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Στ. Τζουμάκας, λέγοντας ότι “η ηγεσία της κυβέρνησης ξεκίνησε σε λάθος βάση”. “Ξεκίνησε από τα επιτόκια και το δανεισμό, αλλά έπρεπε να ξεκινήσει από το τι παράγουμε ως χώρα”, συνέχισε, για να καταλήξει λέγοντας ότι “εάν η χώρα δεν παράγει, όσους φόρους και να βάλει, όσα δάνεια και να πάρει, δεν θα λύσει το πρόβλημα”.
"Διαβάστε περισσότερα".

1 σχόλιο:

celin είπε...

καλα τα λενε κ μπραβο τους.Το μπραβο θα ηταν ακομη θερμοτερο αν μιλουσαν για τους απατεωνες του κομματος τους που διεσυραν τη χωρα παρεα με τους αλλους εθνοπροδοτες της ν.δ

αν θελει να κανει κατι χρησιμο η Αριστερα για τον τοπο,πρεπει να ενωθει ΤΩΡΑ
η πολυδιασπαση συμφερει το Καθεστως
κοινη γραμμη.κοινες προτασεις
κ οποιος Παοκιζει,να παει στον φυσικο του χωρο