Αναγνώστες

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποφάσισα να σταματήσω κάθε αντιπαράθεση μέσα από το blog και γενικά το διαδίκτυο γιατί νομίζω ότι στεναχώρησα συντρόφους, που βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και ειδικά κάποιο σύντροφο που βρίσκεται στα κεντρικά και τον σέβομαι πολύ. Δεν μετανιώνω για ό,τι έχω γράψει και τρέφω ακριβώς τα ίδια αισθήματα, όπως και τότε που τα έγραφα.

Στέλιος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο πήρες μια πολύ σωστή απόφαση!

Οχι οτι δεν καταλαβαίνω την πίκρα που ένοιωσες διαβάζοντας όλα αυτά τα ανεπίτρεπτα για Αριστερούς.

Δεν θέλω να πάρω μέρος (και το ξέρεις) σε μία αντιπαράθεση της οποίας τα πραγματικά αίτια αδυνατώ να συλλάβω, μπορώ όμως να καταλάβω που οδηγούν.

Αλλά, μια και σχεδόν μαζί έχουμε ξεκινήσει την ανάμιξη με τα κοινά, θα ήθελα να σου θυμίσω κάτι που πάντα λέγαμε και γνωρίζαμε:

α) Οτι τα κόμματα είναι πολιτικές συλλογικότητες και όχι σύλλογοι φίλων του ενός ή του άλλου συντρόφου. Μάθαμε λοιπόν τόσα χρόνια να είμαστε ανεκτικοί απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί και να μην τούς συμπαθούμε καθόλου. Βέβαια αντιλαμβάνομαι οτι όσο περνούν τα χρόνια αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Αλλά...

β) Και σημαντικότερο! Πίσω απο την ανωνυμία μπορεί να κρύβεται κάποιος σύντροφος με τον οποίο είμαστε σε αντιπαράθεση.

Μπορεί όμως να κρύβεται και κάποιος προβοκάτορας σε εντεταλμένη υπηρεσία ή ακόμη χειρότερα, να κρύβεται κάποιος που έχει και τις δύο παραπάνω ιδιότητες!

Σε κάθε περίπτωση, κάνεις πολύ καλά που σταματάς μια αντιπαράθεση που έχει ξεφύγει πολύ και απο την πολιτική αλλα και απο την προσωπική ηθική κάθε αριστερού.

Συντροφικά
Παντελής Καβύρης

ΣΤΕΛΙΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Παντελή. Και στην προκειμένη περίπτωση είχαμε να αντιμετωπίσουμε άτομα που έχουν και της δύο ιδιότητες