Αναγνώστες

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

Πρώτη φορά εδώ και 26 χρόνια συμφωνώ με το ΚΚΕ. Μήπως επιστρέφω;


ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ
Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια ακόμα απολαυστική εκδήλωση αυτού που οι ίδιοι αποκαλούν «υπόδειγμα ενότητας».

Μια ευκαιριακή συγκόλληση χωρίς αρχές και μια διαπάλη άνευ ορίων - που φτάνει μέχρι σε δημόσιες συστάσεις (Κύρκος) για διασπάσεις και αποχωρήσεις - και όπου πίσω από τους «11 αρχηγούς» διαγκωνίζονται 5 - 6 διαφορετικές «γραμμές», με 12 - 13 υποσύνολα η κάθε μια στο εσωτερικό της. Βαβέλ!

Και όλο αυτό «προτείνεται» με την ίδια πάντα πληκτική επιχειρηματολογία περί «πλουραλισμού» και «πληθυντικής Αριστεράς», λες και μπορεί ποτέ να νοηθεί ως Αριστερά η μονήρης διαδικασία ικανοποίησης προσωπικών γούστων και η προώθηση προσωπικών στρατηγικών.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που αυτή η συγκόληση τραβάει σε μάκρος! Μήπως δεν είναι και τόσο "ευκαιριακή" όσο νομίζουν τα καθυστεριμένα μυαλά των Γοντικομαίληδων;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ?
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ.ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

disa είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
disa είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色