Αναγνώστες

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες εν όψει Πάσχα





Αν κοιτάξουμε την ιστορία της Αριστεράς, θα δούμε ότι πάντα είχε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ανθρωπάκια. Πάντα είχε άτομα, ευτυχώς λίγα, που το μόνο που τα ενδιέφερε είναι πώς θα παραγοντίσουν, πώς θα αναρριχηθούν ψηλά στην ιεραρχία του κόμματος, πώς θα μπορέσουν ακόμα και να διεκδικήσουν έμμισθες θέσεις. Πάντα είχε άτομα που νόμιζαν ότι η Αριστερά είναι ένα όχημα που σε πάει παντού, αρκεί να το εγκαταλείψεις την κατάλληλη στιγμή, βλέπε Δαμανάκη , Ανδρουλάκης , Μπίστης , Βούγιας κ.τ.λ.
Η Χίος φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχουμε μέλη καινούργιας φουρνιάς, που θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές (απολύτως θεμιτό), που θέλανε να γίνουν γραμματείς και φαρισαίοι(σεβαστές οι φιλοδοξίες) και δεν τους νοιάζει ακόμα και διορισμένοι να είναι . Στοχοποιούν συντρόφους, επειδή δεν τους ψήφισαν, πολύ απλά γιατί δεν τους θεωρούσαν κατάλληλους γι’αυτές τις θέσεις.
Και προσπαθούν να δημιουργήσουν ομάδες και ομαδούλες.
Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζουν, είναι ότι ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
Τελειώνοντας τους λέω ένα σύνθημα που τους είναι γνωστό στο χώρο που κινούνται κάποιοι από αυτούς (χούλιγκαν):
Εκεί εκεί στη βήτα εθνική ………της συνείδησής μας .
Υ
Αυτές τις μέρες γίνεται λόγος για κάποιο κείμενο που υπογράφουν "ιστορικά" στελέχη του Συνασπισμού στη Χίο.( Έτσι τα χαρακτηρίζει η εφημερίδα Πολίτης )
Μήπως κανείς γνωρίζει να μου πει από πότε είναι μέλη του Συνασπισμού οι κύριοι Κουρέπης, Βασιμπόσης , Θεωδόρου, Κοντοποδιάς, Σταυρουλάκης, Τζανέτος, Τσαπάρας ;
Από πότε είναι ιστορικά στελέχη του Συνασπισμού οι κύριοι Λαβατσής, Μαυρέλος, Ξενιάδου, Σαρρής, Γεωργούλης, Γιαννόπαπας ;
Από τα ιστορικά στελέχη του Συνασπισμού, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Σταμάτη Ζουμίδη υπάρχουν διαψεύσεις και επιφύλαξη για το κείμενο από το Σιδερή Τσούρο.

Αυτά για την ιστορικότητα κάποιων ''στελεχών'' του Συνασπισμού.

Στέλιος Χαρίτος
Μέλος του Συνασπισμού

1 σχόλιο:

χιωτης είπε...

Θα κόψω κάθε ανώνυμο σχόλιο που βρίζει ή θάβει