Αναγνώστες

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Επίθεση εναντίον του προέδρου της ΓΣΕΕ


Επίθεση από ομάδα αγνώστων, με μπουκάλια και γιαούρτια, στη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, δέχθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος. Δέχτηκε και χτυπήματα από αγνώστους.
"Διαβάστε περισσότερα".
O πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος αποχωρεί υποβασταζόμενος από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε To σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είχε ανεβεί στο βήμα προκειμένου να απευθυνθεί στους διαδηλωτές που, συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή, διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο με το οποίο περικόπτονται μισθοί και επιδόματα στο δημόσιο τομέα και αυξάνονται οι έμμεσοι φόροι.

Αρχικά, εναντίον του Γ. Παναγόπουλου εκτοξεύθηκαν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, ενώ άγνωστοι κινήθηκαν εναντίον του και τον γρονθοκόπησαν.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, μεταφέρθηκε στον "Ευαγγελισμό".

Άγρια και απάνθρωπη χαρακτήρισε την επίθεση κατά του Γ. Παναγόπουλου, ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος.

"Τέτοια επεισόδια είναι παραπάνω από απαράδεκτα" τόνισε, προσθέτοντας ότι "ο ελληνικός λαός μας παρακολουθεί όλους... και μας κρίνει".

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την καταδίκη του. "Τούτη την ώρα όλες οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις έχουν στόχο να αποτραπεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει ενωμένοι να δράσουμε για να μπορέσουμε να έχουμε νίκες. Τέτοιες, λοιπόν, ενέργειες όχι μόνο δεν βοηθάνε αλλά στρώνουν το χαλί αυτής της πολιτικής", πρόσθεσε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από της χειρότερες εικόνες που έχω δει, ο ψεκασμός του Γλέζου από τα ΜΑΤ και το λυντσάρισμα του προέδρου της ΓΣΕΕ από φασίστες που βρισκόταν στα μπλοκ του Συριζα.
Φασιστές που έχουν μεταμφιεσθεί σε αριστερούς.