Αναγνώστες

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗ BLOGGER

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Σ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χίου της Κ.Ν.Ε καταγγέλει την προβοκατόρικη ενέργεια του Γραμματέα της Νεολαίας Συνασπισμού, που με θρασύτητα ήρθε στη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ καλώντας τον κόσμο να αποχωρήσει απ’ τη συγκέντρωση και να συμμετέχει στην αντίστοιχη της Γ.Σ.Ε.Ε.Η ενέργεια αυτή πήρε την απάντηση απ’ τους εργαζομένους που στο πλευρό του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, δίνουν τη μάχη. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν προβοκάτσια απέναντι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.Χίος 10/12/2008,

------------------------------------------------------------------------------------










ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ “ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ”
Τα φυντανάκια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μάθει καλά αυτή την τακτική. Βγήκαν στις τοπικές τηλεοράσεις της Χίου συνεπικουρούμενοι κι από τα δικά τους δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, να πουν ότι περνώντας τα καημένα από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ δέχτηκαν την επίθεση των στελεχών του.

Πού να βρουν το θάρρος-πότε οι οπορτουνιστές είχαν τέτοιο- να πουν ότι προκλητικά με σημαίες και πανό ήρθαν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ψάχνοντας να πάρουν φαίνεται από το αυτί κάποιο δικό τους παιδί κι όταν τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν κι αφού αναγνωρίστηκε ο γραμματέας τους ως ο….επαναστάτης του συνθήματος της προηγούμενης μέρας “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”, από μαθητές της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, τότε όχι μόνον αντέδρασαν αλλά ο συγκεκριμένος είπε στον γραμματέα του ΚΚΕ ότι είναι μαλ….
Ο οπορτουνιστούλης έβγαλε και γλώσσα, νομίζοντας ότι βρίσκεται στο κόμμα του, για να μπορεί να λέει ο,τι θέλει.
Το ΠΑΜΕ όμως έχει και περιφρούρηση και αξιοπρέπεια ώστε να μην αφήσει αναπάντητη την πρόκληση του υβριστή και της παρέας του.
Πήρε το μάθημά του πιστεύουμε και θα έιναι πιο προσεκτικός από δω και στο εξής. Αλλά και στην αντίθετη περίπτωση ας του αγοράσουν οι παλιοσειρές του κόμματός του μια ετικέτα με την ιδιότητά του, στον επόμενο αυγοπόλεμο να τον γνωρίζουν και να τον μάθουμε κι εμείς, αφού εκ των υστέρων μάθαμε ποιος είναι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα άλλαζε κάτι. Το αντίθετο, μάλιστα ενισχύει το σενάριο της προβακάτσιας η ιδιότητά του, αφού θεωρείται αδικαιολόγητο όποιος φέρει μια τέτοια ιδιότητα σε οποιοδήποτε κόμμα και αν ανήκει να μην ξέρει τα βασικά. Εκτός κι αν το παλικάρι μας μπέρδεψε με τις παρεούλες του….
Όσο για τους οπορτουνιστές Bloggers που μου κάνουν την τιμή να έχουν “ανεβάσει” τα βίντεο με τις δηλώσεις μου έστω και λογοκριμένες -τι οπορτουνιστές θα ήταν άλλωστε- οφείλω να τους ευχαριστήσω για τη διαφήμιση.
Πρωτίστως όμως για την επιβεβαίωση ότι ορθοβαδίζω, ζητούμενο και για την υπόλοιπη ζωή μου….Μ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο οπορτουνιστής blogger έκανε copy τα γραφτά σου καθώς και την ανακοίνωση του ΝΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΧΙΟΥ για να δείξει τα παραμύθια που πουλάτε

Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ BLOGGER ΡΩΤΑΕΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

3 σχόλια:

αστυάνακτας είπε...

Αγαπητέ σύντροφε...
Λυπάμαι γαι την ηγεσία του ΚΚΕ, λυπάμαι για εκείνα τα στελέχη του που ορθοβαδίζουν παρέα με το φάντασμα του Στάλιν, τους Πρετεντέρηδες και τους Καρατζαφέρηδες...Περισσότερο απ'όλα νομίζουν ότιέχουν τη μία και μοναδική αλήθεια στο χέρι τους...Το κόμμα αυτό πρόκειται πλέον για αριστερίστικο κόμμα , για κόμμα που η πολιτική του είναι στις παρυφές του περιθωρίου, ακίνδυνο για το σύστημα, έτσι νομίζαμε έως τώρα, αλλά φάνηκε στυλοβάτης του ίδιου του συστήματος....Δεν είδα κάποιον πρετεντέρη του συστήματος να τα βάζει να γράψει ενάντια στο ΚΚΕ....Το αντίθετο συμβαίνει...Από κει και πέρα ότι δεν μπορούμε να το ελέγξουμε (το κακό είναι ότι δεν ελέγχουν και τα ποσοστά) τότε προχωρούμε στους γνωστούς τραμπουκισμούς για τους οποίους μερικοί χαίρονταικαι από πάνω...Άλλωστε κάποτε στο ΚΚΕ ανέβαινες ως στέλεχος ανάλογα με τη Μαρξιστική σου κατάρτιση..τώρα ανεβαίνεις ανάλογα με το τσαμπουκά σου...Τα φυντανάκια αυτά του ΚΚΕ που πουλάνε τσαμπουκά είναι αξιολύπητα, πανικόβλητα και ανίκανα να εξηγήσουν την πραγματικότητα...

ακόμη ένας "οπορτουνισής" blogger

αστυάνακτας είπε...

"Οφείλω να συγχαρώ το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ"
Γ. Καρατζαφέρης

Α χιωτης είπε...

Σύντροφε Αστυάνακτα να σκεφτείς ότι αυτά τα δυο στελέχη του ΚΚΕ είναι δάσκαλοι στο επάγγελμα ο Γραμματέας του ΚΚΕ που αναφέρεται, είναι ο ένας και ο κύριος που δίνει την συνέντευξη ο δεύτερος. Προσπάθησε να φανταστείς το εαυτό σου μαθητή και να τους έχεις δασκάλους .
Μετά και από αυτό το συμβάν μπορώ να εξηγήσω και δικαιολογήσω τα παιδιά που βάζουν κουκούλες