Αναγνώστες

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΧΙΟΥ

Το Ισραήλ δολοφονεί ξανά!!
Πάνω από300 νεκροί ο πρώτος απολογισμός μιας καλά προμελετημένης δολοφονίας. Οι Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις κατοχής, συντόμευσαν την φυσική εξόντωση εκατοντάδων παλαιστινίων αμάχων στη Γάζα, μιας και η εξόντωση έχει αρχίσει καιρό τώρα με τους συνεχιζόμενους αποκλεισμούς μεταξύ των άλλων, την εισαγωγή φαρμάκων και νοσοκομειακού υλικού,. Ισραηλινά αεροσκάφη και ελικόπτερα με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Ισραήλ και την υποστήριξη των ΗΠΑ, βομβάρδισαν αδιάκριτα στα παλαιστινιακά εδάφη της Γάζας με στόχο να κάμψουν την αγωνιστικότητα και την επιμονή του λαού αυτού για ελευθερία και αξιοπρέπεια. Η σφαγή αυτή βαραίνει τις πλάτες της διεθνούς κοινότητας, της Ευρωπαικής Ένωσης και των σιωπηρών κυβερνήσεων. Είναι ώρα το παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης να δυναμώσει τον αγώνα του και να απαιτήσει τον άμεσο τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας, την καταδίκη του Ισραήλ και την δίκαιη λύση για τον παλαιστινιακό λαό.
28/12/2008
ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλαμμένα, ηλίθια, μαστουρωμένα, προδοτάκια, λεσβιάκια, πουστάκια, ψευτοεπαναστάτες κτλ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;;;

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, που το ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί τις εντολές του και το υποστηρίζει αυστηρά (βλέπε Κόσοβο, Σκοπιανό-Βαρντάσκα, Δ.Θράκη κτλ), είναι εκείνο που ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ στην Γάζα!!

Αν το έχετε καταλάβει οι προισταμένοι σας είναι εκείνοι που βομβαρδίζουν στην Παλαιστίνη! Εσύ ΣΥΡΙΖΑ (παράρτημα της διεθνούς τρομοκρατίας στην Ελλάδα) δεν μπορείς παρά να υπακούσεις!!

Ανώνυμος είπε...

FASISTA! NEONAZI!

Ανώνυμος είπε...

PAEI STON APO PANW

Α χιωτης είπε...

ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ

αστυάνακτας είπε...

Ασε σύντροφε να εκδηλώνονται τα καθικάκια...Βρε ουστ....Βρε ουστ....ανώνυμοι ρουφιάνοι της ασφάλειας που θα μας βγείτε κιολας από πάνω...