Αναγνώστες

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας στη Χίο.
Οι παρευρισκόμενοι καθώς και αυτοί που επικοινώνησαν με τους συντονιστές, δήλωσαν ότι τους εκφράζει και συμφωνούν με την άποψη του σ. Κουβέλη.
Ο αρχικός προβληματισμός μετατράπηκε σε χαρά και ανακούφιση όταν άρχισαν να εκδηλώνονται οι προθέσεις των παρευρισκομένων
Κοινός παρανομαστής όλων ο αριστερισμός του Σύριζα και η απεμπλοκή μας από αυτό το σχήμα
Υπέρ της άποψης Κουβέλη τάχθηκαν και σύντροφοι που βρίσκονται εκτός του συνασπισμού και δεν είναι λίγοι.


Δήλωση Φώτη Κουβέλη εκ μέρους της «Ανανεωτικής Πτέρυγας» στο 6ο Συνέδριο του ΣΥΝ
Υποστηρίξαμε σταθερά και προσπαθήσαμε να σας πείσουμε ότι η επιμονή στη διατήρηση του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ και η συμμετοχή μας σε αυτό λειτουργεί ως τροχοπέδη στο αναγκαίο άνοιγμα του κόμματός μας στην κοινωνία, μας καθηλώνει και μας οδηγεί σε πολλαπλά πολιτικά αδιέξοδα.

Η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ με τις παραλυτικές ισορροπίες, την κρίση πολιτικών αξιών και πολιτικών σχέσεων και τη μόνιμη εχθρότητά του προς το κόμμα μας, διαμορφώνει ένα σκηνικό παρακμής που το παρατηρεί όλη η ελληνική κοινωνία.

Εξ’ άλλου, ο αριστερισμός που αποπνέει ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί πλαίσιο πολιτικής ασφυξίας για τη σύγχρονη, ανανεωτική , δημοκρατική και ριζοσπαστική Αριστερά που φιλοδοξούμε να εκφράσουμε.

Ζητήσαμε την απεμπλοκή του ΣΥΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ, το θεωρήσαμε ως ζήτημα κορυφαίας σημασίας και σας δηλώσαμε με ειλικρίνεια και ευθύνη ότι για την Ανανεωτική Πτέρυγα , η απόφαση του Συνεδρίου σε αυτό το θέμα έχει οριακά χαρακτηριστικά.

Δεν σας πείσαμε.

Σεβόμαστε τις επιλογές σας και σας καλούμε να σεβαστείτε και εσείς τις δικές μας.

Δεν θα μετάσχουμε στην ευθύνη υλοποίησης μιας απόφασης και κατεύθυνσης που δεν την πιστεύουμε, δεν θα θέσουμε υποψηφιότητα για τα νέα όργανα του κόμματος, δεν θα μετέχουμε σε αυτά και δεν θα πάρουμε μέρος στη σχετική ψηφοφορία για την ανάδειξή τους.

"Διαβάστε περισσότερα".

7 σχόλια:

Χιώτης ανένταχτος είπε...

Επιτέλους. Μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΕΛΗ σοβαρεψου

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΓΚ είπε...

γραψε ενα mail να επικοινωνήσουμε.

ΓΚ είπε...

Θελω να σας γνωρίσω...

Α χιωτης είπε...

axioti0@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

TA APOTELESMATA THW SYNANTHSHS ETHELA NA MAUV

Α χιωτης είπε...

Θα τα μάθεις σύντομα.