Αναγνώστες

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Παντελής Καλόγερος: ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ... ή πως δεν επιτρέπουν σε ένα Παραολυμπιονίκη να αγωνιστεί!


Στις 4 του Οκτώβρη είχαμε εκλογές, μίλησε λένε ο λαός, νίκησε ο λαός (λες και είναι ένα ζυμάρι και το πλάθουν κατά πως θέλουν αυτοί).
Έφυγε ο Κωστάκης, που έπαιζε τον κυβερνήτη λες και έπαιζε playstation και ήρθε ο Γιωργάκης, που παίζει τον κυβερνήτη με το διαδύκτιο και τα laptop. Λεφτά υπάρχουν έλεγε (μάλλον θα έμπαινε στο υπουργείο οικονομικών της Ελβετίας) μετά τα άλλαξε (αν μη τι άλλο σταθερός στις απόψεις του) πάμε για δανεισμό, για ΔΝΤ, για τρόικα και φιρμάνια.
Ο Αντωνάκης προσπαθεί να το παίξει σκληρός στο κόμμα, διαφωνεί αλλά συμφωνεί.
Ο Καρατζαφέρης το παίζει μπαμπούλας όπως μας έλεγαν όταν είμαστε μικρά παιδιά, φάε το φαγητό σου μη σε φάει ο μαύρος ,ο πακιστανός, ενίοτε κάνει λέει εξωτερική πολιτική, κλείνει ραντεβού του Γιωργάκη στη USA.
Ο Αλέξης εκεί μαζεύονται και παίζουν ότι είναι κόμμα και μοιράζουν καρέκλες ,διαφωνούν με τους άλλους, αλλά λένε όχι έξω από την Ε.Ε μέσα θα παλέψουμε.
Η Αλέκα προσπαθεί να πει την αλήθεια, αντίθετη, αγωνίζεται, τρέχει, γεμίζει τον κουβά γάλα, αλλά τσούπ, κομματική καθαρότητα το χύνει το γάλα. Τί να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, έχουμε την διαφορετικότητά μας, ας είμαστε μικροί όπως λένε λίγο αιρετικοί αντάρτες όπως μας αποκαλούν κάποιοι.
Και πάνω που έλεγα για φιρμάνια, μου έρχεται και εμένα το φιρμάνι υπόγραψε ότι σταματάς την αγωνιστική σου δραστηριότητα για να διοριστείς στο δημόσιο, βάση του Νόμου τάδε, της παραγράφου τάδε. Τί λέτε ρε; ποιος στο λέει αυτό ο Ραγκούσης και ο Γερουλάνος τι ξέρουν αυτοι από αθλητισμό να μπαίνεις στο στάδιο και ο μόνος στόχος να υπερβείς τον εαυτό σου, να κάνεις την υπέρβαση, κάθε μέρα, προπόνηση, βροχή, κρύο, ζέστη εκεί……….αυτοί πουθενά…...μόνο γονείς και προπονητής, οι άλλοι στο αεροδρόμιο να σε περιμένουν να φωτογραφηθούν μαζί σου. Όχι ρε χάρη σας κάναμε, παίρνατε λάμψη από την λάμψη της ψυχής μας, και τώραq αντί να ετοιμαζόμαστε να κατεβούμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα δούμε ή μάλλον θα ακούσουμε από συναθλητές για αυτό, γιατί δεν έχετε την ευαισθησία ούτε στιγμιότυπα να δείξετε.
Πώς γυρίσαμε στην Ελλάδα του Εμφύλιου, ήρθαν ξανά οι "δηλώσεις μετανοίας"
<< Δηλώνω υπεύθυνα ότι σταματάω τον αγωνιστικό αθλητισμό>> και το σύνταγμα σας αυτό το κουτσό για εσάς δεν υπάρχει το έχετε καταργήσει από κατασκευής του.
Ο μόνος μας στόχος πρέπει να είναι η πάλη η ανυπακοή η ανατροπή του συστήματος γκρέμισαν κατακτήσεις χρόνων που κερδήθηκαν με αίμα τώρα ήρθε η σειρά μας να πούμε ΟΧΙ στην σιωπή ΟΧΙ στην υποταγή να πούμε ΝΑΙ στην ανατροπή ΝΑΙ στην πάλη. Να αποφασίζουμε εμείς για τον τόπο μας, για την γή μας την θάλασσα τον αέρα (όλα μας τα έχουν πουλήσει ), για τα σχολειά μας που κλείνουν μέσα από υπόγειες διαδρομές μέσα σε μια νύχτα να αλλάζουν έδρα σχολεία (βλέπε σχολείο Λαγκάδας) να κοιταζόμαστε στα μάτια και να μιλάμε ΝΤΟΜΠΡΑ.
Ουφ κουράστηκα θέλω πολλά να πω…..
Τέλος όλα ρε μπορείτε να μας τα πάρετε….. την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, την ΑΝΥΠΑΚΟΗ και την πίστη για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της πολιτικής. Τον τίτλο του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Δ Ε Ν Μ Π Ο Ρ Ε Ι Ν Α ΜΟΥ Τ ΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ Μ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: