Αναγνώστες

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
08/09/2009


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
Η Αριστερά έχει να προσφέρει σε κάθε περίπτωση στη χώρα. Οφείλει να είναι υπεύθυνη και όχι αδιάφορη για το μέλλον του τόπου
Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ανέκοψαν τον διάλογο για τη σημερινή κατάσταση στον ΣΥΝ, τη γενικότερη κρίση του χώρου και τις αναγκαίες πολιτικές πρωτοβουλίες.

Η Ανανεωτική Πτέρυγα διαφώνησε με την απόφαση της ΚΠΕ, την υποβάθμιση και τη διάχυση του ΣΥΝ στη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ.

Βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες από τη δραματική τροπή των καταστάσεων στο κόμμα μας και την αδυναμία της πλειοψηφίας να υπερασπιστεί την υπόσταση του ΣΥΝ.

Σήμερα, με δεδομένες όλες τις αδυναμίες για μια σαφή πολιτική διέξοδο και την ανυπαρξία πολιτικού χρόνου, ως Ανανεωτική Πτέρυγα αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας στα ψηφοδέλτια μέσα από τη θεσμική παρουσία μας στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

Η Ανανεωτική Πτέρυγα θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται για την ανασυγκρότηση της Ανανεωτικής Αριστεράς, διατυπώνοντας και μέσα από τα ψηφοδέλτια ανοιχτά, μαχητικά και διακριτά τις απόψεις της. Θα επιδιώξει με την κοινοβουλευτική της εκπροσώπηση να είναι παρούσα στις μετεκλογικές εξελίξεις.

Σήμερα, η παρουσία του δημόσιου χώρου της Αριστεράς στο εθνικό κοινοβούλιο και η σταθερή επιδίωξη για ένα νέο ρόλο της Ανανεωτικής Αριστεράς είναι αναγκαία για να μη συνεχιστεί η ιδιαίτερα αρνητική πορεία του τελευταίου διαστήματος.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της Ανανεωτικής Πτέρυγας να δώσουν με όλες τις δυνάμεις τους,στην κοινωνία αυτή τη μάχη με την ελπίδα ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια νέα πορεία και διέξοδο της Ανανεωτικής Αριστεράς στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: