Αναγνώστες

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ



Μάνος Ζαχαριάδης Ιατρός πνευμονολόγος. Εργάστηκε για 22 χρόνια στο Σισμανόγλειο και σήμερα είναι Διευθυντής στο πνευμονολογικό τμήμα της Ευρωκλινικής. Προέρχεται απο την ανανεωτική αριστερά και ήταν υποψήφιος με το ΚΚΕ εσ το 1977-1981-1985 και με τον ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2007.

Καβύρης Παντελής Πολιτισμολόγος- μουσικός απόφοιτος της σχολής ευρωπαϊκού πολιτισμού του ανοιχτού πανεπιστήμιου. Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο. Από τα πρώτα μέλη του Ρήγα Φεραίου και του ΚΚΕ εσ. Εργαζόταν απο το 1996 μέχρι το 2009 στο Δήμο Χίου από όπου απολύθηκε από την δημοτική αρχή Βρουλή.
Ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ εσ και με το ΚΚΕ εσ Α/Α


Καλογερά – Τσαρτσάλη Σταματία (Τούλα) συζ. Κων/νου, συν/χος εκπαιδευτικός. Υπηρέτησε για 36 χρόνια τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Χίο. Διευθύντρια στο πρώτο Γυμνάσιο, στο Λύκειο κάμπου, στο Πολυκλαδικό και στο τρίτο Ενιαίο Λύκειο Χίου. Συνδικαλίστρια εξελέγη πολλές φορές αιρετό μέλος στοΥπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΝομούΧίου (ΠΥΣΔΕ). Ασχολείται με το Ερασιτεχνικό Θέατρο και πρωταγωνίστησε σε έργα του ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου τηςΘεατρικής Ομάδας Χίου και στα παιδικά έργα του Συλλόγου .Ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ το 2007

Φραγκάκη Μαρίκα του Στεφάνου Έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει εργασθεί στον χώρο της έρευνας (ΔιεύθυνσηΜελετών της Αγροτικής Τράπεζας). Σήμερα εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος σε εταιρίατου Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας. Είναι μέλος του Δ.Σ του «Ινστιτούτου ΝίκοςΠουλαντζάς». Επίσης, είναι μέλος της Κ.Π.Ε του ΣΥΝ και υπεύθυνη του ΤμήματοςΕυρωπαϊκής Πολιτικής.
Από το 1999 συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία των «Ευρωπαϊκών Οικονομολόγων γιατην Εναλλακτική Οικονομική Πολιτική στην Ευρώπη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: