Αναγνώστες

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Απόφαση γραμματείας Συριζα 11/01/2010

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ
Εργασιακά και μετανάστες στην πρώτη γραμμή
Συλλαλητήριο ενάντια στο Σύμφωνο Σταθερότητας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς στις 20 Ιανουαρίου.
Χθες το βράδυ συνεδρίασε η Γραμματεία του σχήματος και ασχολήθηκε με τα «καυτά» ζητήματα της επικαιρότητας και την επίθεση που δέχεται ο κόσμος της εργασίας. Παράλληλα αποφασίστηκε η επικαιροποίηση και η διεύρυνση των θεμάτων της καμπάνιας για τους ελαστικά απασχολούμενους και τους ανέργους, η οποία θα κορυφωθεί στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει κοινή συνεδρίαση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα για την κυβερνητική πολιτική και τα αντιδραστικά νομοσχέδια που προωθεί, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δώσουν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην παρέμβασή τους στους συνδικαλιστικούς χώρους και το εργατικό κίνημα. Για τον λόγο αυτό προγραμματίζεται σύσκεψη των συνδικαλιστών του σχήματος το αμέσως επόμενο διάστημα. Το μεταναστευτικό ζήτημα απασχόλησε επίσης τα μέλη της Γραμματείας και ανατέθηκε στην Επιτροπή Δικαιωμάτων να συντάξει σχετικό κείμενο που θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίασή τους.
Ταυτόχρονα σημειώθηκαν τα σημαντικά βήματα που έγιναν για την έκδοση του περιοδικού, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου.
Τέλος αποφασίστηκε κάθε συνιστώσα να επιλέξει τον τρόπο εγγραφής των μελών της στο ενιαίο μητρώο μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: