Αναγνώστες

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Φ. Κουβέλης: πιθανή η αποχώρηση ΣΥΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή:ANT1 Δημιουργία:8/1/2010 10:10 πμ Τελευταία ενημέρωση:8/1/2010 1:12 μμ


Ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΣΥΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και από την χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουβέλης, η πορεία της χθεσινής συζήτησης στην ΠΓ του κόμματος μαρτυρά για ακόμη μια φορά την δυσκολία της συνύπαρξης. «Δίνουμε τη μάχη να μην φτάσουμε στο σημείο της αποχώρησης», τόνισε για να προσθέσει «ωστόσο θα δούμε».

Ο Φώτης Κουβέλης εξέφρασε επίσης την αντίθεση του στις θέσεις του προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά στην άρνηση στήριξης του Κάρολου Παπούλια στην προεδρία, όσο και για την άρνηση ευρύτερων συμμαχιών στις δημοτικές εκλογές.

Δεν μπορεί να εξάρεις το έργο του Κάρολου Παπούλια από την μια και από την άλλη να μην στηρίζεις την υποψηφιότητα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης, ενώ για τις δημοτικές εκλογές ανέφερε πως ο ΣΥΝ οφείλει να μην περιχαρακώνεται αλλά να ζητά ευρύτερες συμμαχίες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον σ. Κουβέλη!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι χρειάζεται να ανοιχτούμε στη κοινωνία. Να ψηφίσουμε Μιχάλη ή Αννούλα!!!

syrizeos είπε...

Θέλω να σας ρωτήσω την απόφαση για τις δημοτικές εκλογές ποιος θα την πάρει οι 5 του συριζα ή ο συνασπισμός;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ 2,8% ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΠΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΥΤΕΡΕς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ